NIEUWS
Cross Café

Middagprogramma: een bezoek aan de Sint Benedictusabdij De Achelse Kluis, De Kluis 1, 3930 Hamont-Achel.

De abdij zelf is niet te bezichtigen, maar op het terrein bevinden zich een galerie, een christelijke boekhandel, een terras en een leuk supermarktje, waar allerhande Belgische bieren en chocolade te krijgen zijn. Ook zijn er wandelmogelijkheden in de omgeving. 

Voor de routebeschrijving verwijzen wij naar de website http://www.achelsekluis.org/pageNL/frame.html  

Wij verwachten jullie daar om 14.30 uur.

 

Avondprogramma: we zijn welkom bij Christelijk Centrum Hamont, Transistorstraat 1, 3930 Hamont-Achel. Kijk voor de routebeschrijving op http://www.cchamong.be/route  Hamont is een grensdorp en ligt ongeveer 30 km ten zuiden van Eindhoven en 15 km ten westen van Weert.  

Graag nodigen wij jou en je vrienden uit voor deze ontmoetingsavond! Een sfeervolle avond samen met Vlaamse en Nederlandse single christenen, vanaf 30 tot ongeveer 55 jaar en met verschillende achtergronden, waar we elkaar ontmoeten met Jezus, onze Heer, ons fundament. Een avond met ontmoetingen, getuigenissen, samen zingen ....

Jouw creatieve bijdrage is zeer welkom! Doe ook mee!

Denk hierbij aan: een korte voordracht, een gedicht, een muzikaal intermezzo, zang, dans, enz. Of zou jij je getuigenis willen geven?

Neem voor elkaar iets te eten mee, zoals een salade, quiche, pasta, knabbelgroenten enz. en een pak/fles fris. Er is een keuken aanwezig om eventueel iets voor te bereiden of op te warmen. Cross zorgt voor soep en stokbrood.

Zaal open: 17.30 uur 

Entree: EUR 7,50  (contant te betalen bij aanvang van de activiteit of op IBAN NL62 INGB 0675 1273 43 ten name van Cross City te Eindhoven. Vermeld duidelijk de activiteit waarvoor je betaalt!)

Aanmelden via cross2013@hotmail.nl