AGENDA
Kerstfeest

KerstfeestVelden met een * zijn verplicht.

Op zaterdag 27 december 2014 vieren wij samen het Kerstfeest!

Het thema van dit feest is: Je Leven Delen.

Het feest vindt plaats in de gemeenschapsruimte van Baptistengemeente De Schuilplaats, Marconilaan 70 te Eindhoven. De kosten bedragen € 5,00 voor het middagprogamma en € 15,00 voor de avond. De zaal is open vanaf 16.00 uur; het feest eindigt rond 22.00 uur.

Middagprogramma, aanvang 16.00 uur. Als middagprogramma die dag hebben we iets bijzonders: singer/songwriter Liseth Horsten gaat een zangworkshop voor ons verzorgen. Samen met haar schrijven we ons eigen Cross-Kerstlied op de wijs van een bestaand lied. Vervolgens studeren we dit lied meerstemmig in en maken we een geluids- en video-opname van het eindresultaat. Als aandenken aan deze workshop ontvangt een ieder per e-mail een opname (filmpje) van het lied. De workshop begint om 16.30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur (het is niet mogelijk als toeschouwer bij de zangworkshop aanwezig te zijn!). Zie ook www.lisethhorsten.nl

Avondprogramma, aanvang 18.00 uur. Rond 18.30 uur begint het buffet. Omdat we waarschijnlijk al behoorlijk verzadigd zijn van de afgelopen twee Kerstdagen, zal het om een licht buffet gaan. 

We beginnen de avond en beëindigen het buffet met het voorlezen van het Kerstverhaal. 

Voorganger, evangelist en musicus John Dibbets uit Tilburg zal ons op deze speciale avond iets over het thema, Je Leven Delen, vertellen. Ook zullen enkele Cross-leden op hun eigen persoonlijke en creatieve wijze laten zien en horen hoe zij dit thema beleven. Naast dat we invulling geven aan het thema is er gedurende de avond veel ruimte voor ontmoetingen ....

Geef je a.u.b. op voor dinsdag 23 december 2014!

Parkeren rondom de kerk: je dient je auto neer te zetten achter de Joodse begraafplaats of achter de school (beiden tussen de parkeerlijnen, dubbelklik op de onderstaande foto). Parkeren half op de stoep is verboden!

Overigens is de kerk heel goed per trein bereikbaar. De kerk ligt op loopafstand van station Eindhoven Beukenlaan.

Het entreegeld kun je contant betalen bij binnenkomst of miniaal 24 uur voor aanvang van het feest op IBAN NL62 INGB 0675 1273 43 ten name van Cross City te Eindhoven.